Velkommen til Vejle Privatskole

Jeg byder dig indenfor til en skole og institution med store ambitioner og drømme. Det er drømme der startede i 2012 af en gruppe forældre, der ønskede en bedre skole og institution for flersprogede børn.

Vi vil ikke være en protest skole. Men alligevel synes vi folkeskolen gør noget forkert ift. flersprogede børn. Vi ser de flersprogede børn som kæmpe ressource for samfundet. De kan i fremtiden med deres kendskab til flere kulturer og stærke sprogkundskaber skabe bro mellem den globale verden og Danmark. Derfor siger vi, at vores børn skal være førende, ikke bare i Danmark, men i hele Verden.

Vi er danske men har også rødder i de lande vi oprindelig kommer fra. Det ser vi som en styrke. Langt de fleste af vores forældre er født og opvokset i Danmark, med kendskab til deres ret og pligt i den demokratiske samfund. Derfor skal vores børn under deres skoleperiode ikke opleve, at de er anderledes men skal have fred og ro til at fokusere på deres skolegang.

Jeg ønsker, at du vil få det indtryk, at vi er en moderne skole der har blikket rettet imod fremtiden. Vores mål på Vejle Privatskole er, at være blandt de førende skoler i landet, og at de, som går i skole eller arbejder her, oplever at være værdsat og en del af en større helhed i et gensidigt forpligtende fælleskab til både egen gavn og til gavn for dem omkring én.

Politiker, journalist eller kommende forældre. Uanset hvad du er, er du altid velkommen til at besøge os. Ring og aftal en rundvisning, så byder jeg på en kop kaffe.

Ahmet Incikli
Leder