Kultur i børnehaven

Vi har nu i en måned arbejdet med forskellige landets kultur – Tyrkiet, Bosnien og Danmark. Vi snakket om landene og sunget sange fra landene og lavet flag. Derudover har vi lavet mad fra de forskellige lande og vores ture ud af huset var også præget af landene og Landernes kultur.

I løbet af oktober måned har der også været små ændringer i personale sammensætning og struktur.
Vi har sagt farvel til Amine i børnehaven, da hendes ressourcer skal bruges i 0 klasse. Vi siger mange tak til Amine for hendes indsats i børnehaven. Hun har gjort kæmpe godt stykke arbejde. Vi ønsker hende alt held og lykke i 0 klasse. Dette har også betydet at vi også har en ny morgen åbner, som er Margit.

Så har vi sagt velkommen til Kristine, som skal være fast tilkalde vikar og skal være inde ved bi stuen, sammen med Seyma. Aysel skal være inde hos sommerfuglene sammen med Michelle og Saliha kommer ind til mariehønerne sammen med Margit. Sobhia er kommet ind til SFO børnene og Saliha, Sobhia har lukkevagten.

Der er også kommet ændring i forhold til besked/ opkald til børnehaven og vuggestuen. Vi har nu fået vores egen telefon og nummeret er skolens telefon nr. 45 307 000 95, hvor i så skal trykke børnehave og bede om at snakke med den pædagog, som er på dit barns stue. Telefon tiderne er: 7:00 – 16:30. Dette betyder, at man ikke længere kan ringe til personalets private nummer.

Personalet har et ønske til forældrene: Er I ikke sød at give børnene lille rygsæk med til børnehaven med navn.? Da børnene nogle gange skal have noget med hjem og vi har nogle gange info til jer, vil det bare være super med en rygsæk. Børnene vil blive glad og stolt over at de også har en taske og at de er blevet store.

Til sidst vil vi bare sige tusind tak for, at vi må passe på jeres guld klumpe..

Husk at I altid kan kontakte os, på den telefon nummer ovenfor. Hvis I har spørgsmål, I undrer jer over noget eller har en god ide.

Related posts

Post a Comment