Fritidsklub

“Fifty6” er navnet på Vejle Privatskoles fritidsklub. Navnet kommer fra vores adressenummer (Vestre Engvej 56)

Fifty6

Fritidsklub som børnene glæder sig til

Fifty6 er for alle børn og unge i skolealderen, som består af en SFO og fritidsafdeling.

SFO er for elever på Vejle Privatskole der går i 0.-3. klasse. Vi har åbent alle hverdage i alle skoleuger i tidsrum 7.00 – 8.30 og igen fra kl. 12.30 til 16.00

Fritidsafdelingen er for alle børn og unge (også udenfor skolen) der vil deltage vores fritidsaktiviteter.

Fifty6

Udvikling og trivsel er i fokus i fritidsklubben. Vi mener, at et alsidigt og udfordrende aktiviteter udenfor skoletiden bidrager til den enkelte elevs personlige og faglige udvikling. Man kan derfor deltage i skolens fritidsprogram som en integreret del af skoledagen. Vi inddeler eleverne i tre grupper og udfører forskellige aktiviteter i grupperne.

pic-30
maggie-markel-oRbtEWw_l04-unsplash

Derudover har skolen en lang række af tilbud og initiativer, såsom skoleturneringen, samarbejde med lokale idrætsforeninger, brug af de grønne områder til fri leg, parkourbane, fitnessrum. Tæt på skolen kan eleverne besøge Vejle Bibliotek m.m. Der er rig mulighed for at dyrke sine interesser, og vi opfordrer alle elever til et aktivt liv.

Mål

Fritidsklubbens udgangspunkt er dit barns udvikling og trivsel. Derfor arbejder vi ud fra fem forskellige mål, hvor dit barn er i centrum. Vores mål er:

pic-29