mymail@gmail.com

VUGGESTUE

Talentudvikling starter i vuggestuen. I vuggestuen er der plads til 9 børn. Det er målet, at hverdagen skal være præget af tryghed, trivsel og nærvær. Alle børn er skabt dejligt forskellige og skal anerkendes for deres forskellighed. Vi ønsker at styrke det enkelte barns ressourcer og selvværd. Børnene skal have mod på livet og lyst til at opleve og udfolde sig.

BØRNEHAVE

Vi er en lille børnehave og vuggestue, hvor alle kender alle, og hvor børnene oplever, at der er tid og lyst til at være sammen med dem. Vi henter vores værdier fra Islam og derfor er ethvert barn helt unikt og har uendelig stor værdi. Vi mener at det er meget vigtigt at tage hensyn til hinanden og at glæde hinanden.

SKOLE

Vores børn skal være førende, ikke bare i Danmark, men i hele Verden. Derfor vægter vi et fagligt fællesskab der er vigtigt for et godt læringsmiljø. Det er helt centralt for os, at fællesskab, trivsel og faglighed følges ad i grundskolen. Det er ikke bare noget, vi siger – det er noget, vi arbejder for hver dag i og uden for undervisningen.