© 2017, Norebro theme by Colabr.io Team, All right reserved.
da en

The students strengthened the friendship

Students and teachers from Vejle Friskole visited Vejle Private School. It is important to challenge some of the prejudices we have against each other, says teacher…

admin January 17, 2019

Video: én dag på skolen (på 2 min)

Sådan udvikler vi de flersprogede børn.

Vuggestuen

Talentudvikling starter i vuggestuen. I vuggestuen er der plads til 9 børn. Det er målet, at hverdagen skal være præget af tryghed, trivsel og nærvær. Alle børn er skabt dejligt forskellige og skal anerkendes for deres forskellighed. Vi ønsker at styrke det enkelte barns ressourcer og selvværd. Børnene skal have mod på livet og lyst til at opleve og udfolde sig.

Børnehaven

Vi er en lille børnehave og vuggestue, hvor alle kender alle, og hvor børnene oplever, at der er tid og lyst til at være sammen med dem. Vi henter vores værdier fra Islam og derfor er ethvert barn helt unikt og har uendelig stor værdi. Vi mener at det er meget vigtigt at tage hensyn til hinanden og at glæde hinanden.

Skolen

Vores børn skal være førende, ikke bare i Danmark, men i hele Verden. Derfor vægter vi et fagligt fællesskab der er vigtigt for et godt læringsmiljø. Det er helt centralt for os, at fællesskab, trivsel og faglighed følges ad i grundskolen. Det er ikke bare noget, vi siger – det er noget, vi arbejder for hver dag i og uden for undervisningen.

Partners

Vejle Private School cooperates with

What the parents say...

Good stories

We have chosen Vejle Private School and the institution because of the dedicated employees. Domestic yet professional environments are created for the children. This means that our daughter in grade 0 is looking forward to school and the youngest daughter in the nursery is looking forward to seeing the teachers. We always recommend Vejle Private School to our closest.

— Gamze og Osman, Vejle

My daughter has finished 9th grade in school. She says that neither the professionalism nor the amount of lessons on HTX, where she goes, is overwhelming. At least not compared to what she was used to a year ago at Vejle Private School

— Ramazan Aytac, Vejle